Bitcoin, en stor boble! De vil utstede mer enn 21 millioner!

“Bitcoin, en stor boble! De vil utstede mer enn 21 millioner! ” : denne økonomen sprekker live på TV

Irrasjonell pessimisme? – Galens aura som regelmessig omgir Bitcoin (BTC) er ikke bare euforisk. Noen, som David Rosenberg, dykker uforståelig inn i deres primære Profit Revolution antikryptotro uten å prøve å forstå deres utrolige potensial.
Bitcoin, en boble i ferd med å sprekke?

I et TV-intervju med Bloomberg sa økonom David Rosenberg at han ikke tror på Bitcoin, noe han tydeligvis ser på som ren spekulasjon:

“Når du snakker med de fleste som sier om å sette penger i Bitcoin, kan de ikke engang fortelle deg hvem personen som utviklet det, eller til og med hvordan det faktisk utvinnes (…). Det er bare et klassisk [spekulativt] spill, en massebevegelse der du må følge flokken. Det er en enorm boble. „

Så den eneste reaksjonen fra den økonomiske analytikeren til den nye all-time high som prisen på BTC nettopp har oppnådd, er å si at Bitcoin er „helt gal akkurat nå.“

Mangel på kunnskap om Bitcoin, men av hvem?

Mens David Rosenberg kaster moro over den manglende forståelsen kryptofans vil ha av deres Bitcoin-idol, ser han ut til å stille spørsmål ved den maksimale mengden bitcoin:

„Alle ser ut til å tro at vi kommer til å treffe det taket på 21 millioner dollar for BTC i omløpsbegrensning, men det er egentlig ingenting i protokollen som antyder at bitcoinforsyningen ikke kan øke når vi vil ha nådd denne grensen. „

Er det slik ? Likevel, hvis man tar litt interesse i Bitcoin, vet man at når den aller siste blokkbelønningen blir utbetalt, rundt 2140, er nettverksinflasjonen planlagt å falle til 0. Det vil si mer ingen bitcoin vil noen gang bli opprettet utover den 21. million.

Etter det vil gruvearbeidere som validerer transaksjonsblokker gjennom sin Proof of Work (PoW) konsensus, bare motta gebyrer fra transaksjonsutstedere, dvs. allerede eksisterende BTCer. Denne fremtidige situasjonen er også regelmessig gjenstand for flere spekulasjoner om fremtiden og heftige debatter … men uten slutt.

Når vi virkelig ser på den interne mekanikken til Bitcoin, finner vi at koden har blitt ekstremt godt designet av Satoshi Nakamoto. Det eneste spørsmålet som oppstår er verdsettelsen av en BTC. Alle kan da ha sitt eget synspunkt, men den nåværende trenden er helt klart optimisme om at kryptokongen ville være grovt undervurdert, spesielt når man ser på oppførselen til institusjonelle investorer.